Van de voorzitter:

Nog even wachten, maar binnenkort is het weer zover: Koekangerfeest 2019! En wel van 16 tot en met 22 juni. We hebben als feestcommissie geprobeerd weer een mooi en afwisselend programma te maken. In deze feestweek zijn er weer tal van feestelijke activiteiten, voor jong en oud. In onze website vindt u daarover alle nodige informatie, zodat u niets hoeft te missen.

Na een startdienst op zondag, mag op maandag 17 juni onze jeugd op sportieve wijze aftrap geven voor weer bijna een week lang extra gezelligheid in ons dorp. Vervolgens gaan we van fietstocht naar bingo en van optocht naar zeskamp, om maar een paar highlights te noemen. Op zaterdagavond sluiten we af met een spetterend optreden van Waterproof Shampoo.

Maar wat is een feest zonder het belangrijkste ingrediënt: u, de bezoeker. En daar willen we er graag zoveel mogelijk van verwelkomen. We hopen dat u als bezoeker van het feest weer zult genieten van gezelligheid, hilariteit en lol en plezier zult beleven aan alles wat deze week zal bieden. Een feest dat mensen tot elkaar mag brengen.

Mocht u of jij voor, tijdens of na het feest vragen of suggesties hebben, meld het ons. Tijdens de feestweek zijn we te herkennen aan de roze t-shirts en zwarte jasjes met logo’s van onze hoofdsponsoren, José en Gert Slagter van Hairfashion Koekange en Autobedrijf Slagter. Ook willen we alvast vrijwilligers, sponsors, verenigingen, bedrijven en anderen die het feest mee helpen een succes te maken, bedanken. Mooi dat een ieder zich hiervoor in wil zetten!

Net als andere jaren staat de feesttent opgesteld op de vertrouwde locatie: het sportveld van voetbalvereniging Vitesse’63. De kermis zal weer op de Sportlaan te vinden zijn.

Kijk ook ‘ns op www.koekangerfeest.nl voor aanvullende info en natuurlijk ook leuk: foto’s!

Namens de gehele feestcommissie wens ik iedereen een mooi, feestelijk, zonnig en vooral gezellig dorpsfeest toe en zien we u graag in de tent of bij de activiteiten.

Wij hebben er zin in!

Arjan Petter
Voorzitter 

Website: www.koekangerfeest.nl 
Email: feestkoekange@gmail.com
Twitter: @koekangerfeest 
Facebook: /Koekanger-Feest